Home celebs ZIEN: Chris Hemsworth geeft nietsvermoedende lifter een lift in een helikopter

ZIEN: Chris Hemsworth geeft nietsvermoedende lifter een lift in een helikopter

We zijn een beetje - heel erg - jaloers!

Photo News

Stel je voor: je bent aan het liften en plots stopt Thor, aka de bekende acteur Chris Hemsworth, om je uit de nood te helpen. Alsof dat nog niet genoeg is, neemt hij je als verrassing ook nog eens mee met een helikopter. Het overkwam muzikant Scott Hildebrand.

De meesten onder ons hebben het al eens gedaan: de rechterduim opgestoken langs de kant van de weg in de hoop dat een vriendelijke autobestuurder stopt en je een eindje meeneemt op weg naar je bestemming. Er bestaan natuurlijk ook genoeg horrorverhalen en dito films over liftavonturen die vreselijk fout eindigden. In eender welk liftscenario hadden wij nooit kunnen dromen dat Chris Hemsworth (35) diegene zou zijn die ons zou vervoeren, maar voor Scott Hildebrand werd het werkelijkheid.

Seriemoordenaar

De muzikant stond nietsvermoedend langs de kant van de weg te liften in Australië, toen een auto voor zijn neus stopte met daarin the one and only Thor. De wereldberoemde acteur was op weg naar Byron Bay om te surfen en gaf Scott, die dezelfde kant op moest, met veel plezier een lift.

Chris was blij dat Scott – zoals het cliché zegt – geen seriemoordenaar was, maar om het in zijn eigen woorden te zeggen: een kick ass musician. Scotty kon zijn enthousiasme niet verbergen over het feit dat hij een auto deelde met Chris, en zeker niet toen hij hoorde dat ze met een helikopter naar de idyllische surfplek gingen.

Dit moet ongetwijfeld de meest warme welkom ooit zijn in Australië en een ervaring die Scott nooit zal vergeten. De volgende keer dat wij liften in het buitenland hopen we dat Leonardo DiCaprio of Channing Tatum achter het stuur zit. En o ja, wij willen dan ook wel eens van de grond gaan, met of zonder heli. A girl can dream, right?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.