Home celebs CUTE: Chris Hemsworth trakteert zijn vrouw Elsa Pataky op salsalesje in hilarische...

CUTE: Chris Hemsworth trakteert zijn vrouw Elsa Pataky op salsalesje in hilarische video

De 34-jarige ‘Thor’-acteur liet de verjaardag van zijn vrouw duidelijk niet zomaar voorbij gaan.

© Instagram @elsapatakyconfidential

De Spaanse actrice Elsa Pataky blies gisteren 42 kaarsjes uit en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Voor de gelegenheid trakteerde haar echtgenoot Chris Hemsworth haar op een memorabel lesjes salsadansen. En dat leverde deze leuke beelden op…

Elsa Pataky kreeg zo maar even de dansles van haar leven op haar verjaardag. Een lesje waar menig vrouw jaloers op is, want die kreeg ze namelijk van haar knappe echtgenoot Chris Hemsworth. In het filmpje dat de 34 jarige ‘Thor’-acteur op Instagram postte zien we de lovebirds hun beste salsamoves bovenhalen op de aanstekelijke beats van ‘Despacito’. Dat Chris de leiding neemt in dit hele gebeuren, is wel duidelijk. Met een zwoele blik en veel enthousiasme voert hij enkele gekke manoeuvres uit wat Elsa doet lachen en soms zelfs gillen. ‘Beste verjaardag ooit, met alle mensen van wie ik hou, vooral deze, die me altijd aan het lachen maakt’, klinkt het bij Elsa op Instagram. Dat kunnen wij best goed geloven…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is trouwens niet de eerste keer dat de ‘Thor’-acteur zijn dansmoves op Instagram toont. In mei ging Chris nog samen met zijn kids India Rose, Tristan en Sasha volledig los op Miley Cyrus’ ‘Wrecking Ball’. Dat maakte hem bij zijn talloze Instagramvolgers meteen tot papa van het jaar. Waar hij die dansskills nu juist vandaan haalt? In 2006 nam Hemsworth deel aan het Australische dansprogramma ‘Dancing With The Stars’. Daar schitterde hij tien afleveringen lang aan de zijde van professioneel danseres Abbey Ross en wist hij de jury ook daar te verbazen met enkele sexy salsamoves.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: