Home celebs WTF: Nicole Kidman gedroeg zich héél vreemd tijdens de Emmy’s

WTF: Nicole Kidman gedroeg zich héél vreemd tijdens de Emmy’s

Ai ai ai!

Photonews

Een andere man vol op de mond kussen voor de ogen van je echtgenoot en twee kinderen vergeten vermelden in je bedankspeech. Nicole Kidman maakte het bont tijdens de Emmy’s afgelopen nacht in LA.

Actrice Nicole Kidman won deze nacht haar eerste Emmy ooit voor een rol in een tv-serie. Nicole speelt de hoofdrol Celeste Wright in ‘Big Little Lies’, naast andere toppers zoals Shailene Woodley en Reese Witherspoon. De bekende blondine was in de wolken, maar toch was het niet dankzij die prijs dat ze hét gespreksonderwerp was de avond.

Adoptiekinderen

In haar speech ging het namelijk volledig mis. Het was een emotioneel moment waarin ze haar man Keith en twee dochtertjes Sunday (9) en Faith (6) bedankte voor alle steun. ‘Ik wil gewoon dat mijn twee meisjes dit in hun kast zetten, ernaar kijken en denken: dit is de reden voor al die keren dat mama me niet in bed kon stoppen.’ Heel mooi allemaal, ware het niet dat Nicole eigenlijk vier kinderen heeft!

Scientology

Ze adopteerde met haar ex Tom Cruise twee kinderen Isabella (24) en Conor (22). Auwtsch! Volgens enkele reacties op Twitter zou het stilzwijgen van haar twee oudste kinderen liggen aan het feit dat ze net als hun vader Tom aangesloten zijn bij de sekte Scientology. Daardoor heeft Nicole geen contact meer met hen.

Kus

Naast deze ‘vergetelheid’ was er nog een moment dat Nicole een aantal monden deed openvallen. Toen haar collega en tv-man uit ‘Big Little Lies’ Alexander Skarsgard zijn Emmy ging ophalen voor beste bijrol in de serie, greep ze hem vast en kuste ze hem vól op de mond. Haar man Keith stond er bij en hij keek ernaar… Ook de mama van Skarsgard was getuige van het vreemde moment.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.