Home LOL LOL: Valse Ryan Gosling neemt award in ontvangst

LOL: Valse Ryan Gosling neemt award in ontvangst

Wij zouden het verschil direct zien!

Belga
Bij de Golden Camera Awards in Duitsland waren er verraste gezichten toen een valse Ryan Gosling het podium op wandelde om een award voor 'La La Land' in ontvangst te nemen. O, en de gelijkenis was echt niet zo groot. 

De Golden Camera Awards worden elk jaar gehouden in Duitsland. Het is de grootste uitreiking voor films en televisieseries. Ook daar viel 'La La Land' dit jaar in de prijzen. 

De presentator legde uit dat regisseur Damien Chazelle er niet bij kon zijn, maar hij had wel goed nieuws: de hottie van de film zou in zijn plaats de prijs in ontvangst nemen. 

ryan en ryan

Verwarring

Er heerste enige verwarring in de zaal toen niet Ryan Gosling, maar wel een kok uit Hamburg het podium op stapte. Hij zei: 'In Hamburg we have a saying… Byebye', en ging weer van het podium af. 

Onder anderen Nicole Kidman, Jane Fonda en Colin Farrell waren stomverbaasd. Hun reacties op het voorval logen er dan ook niet om.

Stunt

Achteraf bleek dat het hele voorval een stunt was van twee comedians: Joko Winterscheidt en Klaas Heufer-Umlauf. 

De twee hadden een plan om net zo'n schandaal te veroorzaken als tijdens de Oscars. Ze richtten daarvoor zelfs een vals boekingskantoor op, waar Ryan Gosling dan geboekt kon worden, op voorwaarde dat hij zeker op het podium zou mogen. 

De kok, Ludwig Lehner, heeft al gezegd dat hij de award terug zal geven aan de organisatie, zodat die aan de echte Ryan Gosling kan worden gegeven. 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.