https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs WOW: dit waren de hoogtepunten van de VMA’s!

WOW: dit waren de hoogtepunten van de VMA’s!

Een avond vol spektakel!

De MTV Video Music Awards vonden gisteren plaats in Los Angeles. Het event zorgt elk jaar voor heel wat spektakel en dat was deze keer niet anders. Wij zetten de vijf belangrijkste momenten op een rijtje voor jullie.

 1. Fifth Harmony haalt stevig uit naar ex-bandlid Camila Cabello
  Camila stapte eind vorig jaar uit de meidengroep, waardoor Fifth Harmony plots nog maar met four waren. Ze had er geen zin meer in en ze wilde volop gaan voor haar eigen solo-carrière. De vier andere leden bleven teleurgesteld achter. Op de VMA’s maakten ze nu duidelijk dat ze Camila niet nodig hebben. Tijdens hun optreden stond er een vijfde persoon in het midden en die werd meedogenloos van het podium geblazen. Boodschap begrepen!
 2. Taylor Swift is back
  Het was een tijdje stil rond de zangeres, maar Taylor lanceerde de videoclip van haar nieuwste single ‘Look What You Made Me Do’ tijdens de VMA’s. Het is de eerste single van haar nieuwe album ‘Reputation’ dat uitkomt in november. De video is een schot in de roos! Ze kruipt als zombie uit haar eigen graf en parodieert scènes uit videoclips van een heleboel andere artiesten zoals Jennifer Lopez en Britney Spears. Maar nog opvallender is dat ze uithaalt naar haar vijanden Kim Kardashian en Kanye West. Zo is te zien in de outfit die ze droeg tijdens de VMA’s in 2009, toen Kanye het podium opstormde en voor de hele wereld uitriep dat Beyoncé de award voor beste zangeres had moeten winnen. Taylor maakt ook heel subtiel gehakt van mevrouw West. Die publiceerde een telefoongesprek tussen Kanye en Taylor waar in te horen was dat Taylor toestemming gaf aan Kanye om een stukje over haar te rappen in zijn single ‘Famous’. Dat hij ‘I made that bitch famous’ zong, beviel Taylor duidelijk niet. Payback is a bitch!
  Bekijk de video hier.
 3. Transgendersoldaten reiken award uit
  MTV is niet bang om tegen een paar schenen te schoppen, meer bepaald die van President Trump. Trump besloot onlangs om transgenders te weren uit het Amerikaanse leger. Uit protest nodigde de zender een aantal van hen uit om een award te overhandigen. ‘Elke persoon die zijn leven waagt voor onze vrijheid is een held voor MTV en onze jongeren’, verklaarde de directeur van MTV zijn actie. Amen!
 4. Pink wordt in de bloemetjes gezet
  De zangeres die al bijna twee decennia meedraait en sinds kort een nieuwe single heeft, kreeg de ‘Michael Jackson Video Vanguard Award’. Die prijs beloont artiesten die met hun werk een impact hebben op de samenleving. Om dat te vieren gaf Pink een geweldig optreden en zong ze haar grootste hits terwijl ze letterlijk over het publiek vloog. Op het einde gaf ze een dikke high five aan haar zesjarig dochtertje Willow. You go girl!
 5. Kendrick Lamar is de grote winnaar
  De grote ster van de avond was zonder twijfel Kendrick Lamar. De rapper was acht keer genomineerd en daarvan nam ie effectief zes awards mee naar huis. Zijn optreden aan het begin van de show was ook onmiddellijk de beste performance van de avond. Het podium stond letterlijk én figuurlijk in brand.Lees ook: