Home celebs WOW: Beyoncé is zwangerschapskilo’s al kwijt

WOW: Beyoncé is zwangerschapskilo’s al kwijt

And she's showing off that booty!

Nog geen twee maanden na de geboorte van haar tweeling zit Beyoncé alweer strak in het pak. Of in haar geval: strak in de crop top en hotpants. Bootylicious!

Beyoncé trainde de laatste weken enorm hard om die overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Met succes! Op het optreden van Kendrick Lamar in LA zag ze er stralend uit. Ze droeg een kort topje dat haar platte buik showde en een lace-up minishort die de aandacht vestigde op haar strakke benen en booty. Niet meteen een outfit die elke kersverse mama zo snel zou aantrekken.

Fitness

Het is haast niet te geloven dat diezelfde Beyoncé nog niet zo lang geleden rondliep met een gigantische buik en midden juni beviel van Sir Carter en Rumi Carter. Haar harde werk wordt duidelijk beloond, met een killerbody. De mama van drie zat dagelijks in de fitness te zweten met haar hubbie Jay-Z en bff Kelly Rowland. Ze zit er vooral op de fiets, maar vergis je niet: haar work-outs zijn intens. Ze houdt zich ook aan een strikt dieet met veel groene sapjes. Queen Bee, ze blijft ons verbazen.

Lees ook: