Home celebs Wout Bru en ‘Expeditie Robinson’-kandidate Natassia verwachten samen een kindje

Wout Bru en ‘Expeditie Robinson’-kandidate Natassia verwachten samen een kindje

Binnen enkele maanden is het al zover.

natassia
© VIER

Ze heeft het lang voor zich gehouden, maar afgelopen weekend was het eindelijk zover. ‘Expeditie Robinson’-kandidate Natassia (28) maakte via Instagram bekend dat ze samen met haar vriend Wout Bru (51) haar eerste kindje verwacht.

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde zijn ondertussen zo’n twee jaar samen. Vorig jaar sprak de chefkok voor het eerst over kinderen in een interview met Story. ‘Zit ik op een baby te wachten? Nee. Heb ik er iets op tegen? Absoluut niet. Als het zover zou komen, zal ik blij zijn. Maar voor we zo’n belangrijke beslissing nemen, ga ik zeker met mijn kinderen praten’, klonk het toen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen is het zover, want Natassia liet afgelopen weekend via Instagram weten dat ze zwanger is. ‘Na lang wachten willen we naar buiten komen met dit voor ons wonderlijk nieuws’, staat er te lezen onder de foto waar de zwangere buik van de ‘Expeditie Robinson’-kandidate duidelijk zichtbaar is. Lang hoeft het koppel ook niet meer te wachten, want de bevalling is gepland voor juni 2020. Het is het eerste kindje van Wout en Natassia samen, maar de chefkok heeft ook al twee kinderen uit een vorig huwelijk namelijk Boris (20) en Lou (18).

Lees ook: