Home celebs WEEKENDTIP: celebs spelen tegen elkaar in een virtueel tennistoernooi

WEEKENDTIP: celebs spelen tegen elkaar in een virtueel tennistoernooi

Onder anderen Serena Williams, Gigi Hadid, Hailey Bieber, Maria Sharapova en Steve Aoki doen mee aan Stay At Home Slam.

Stay At Home Slam
© getty

Alle sportwedstrijden werden de afgelopen weken afgeschaft. Tennisfans kunnen dit weekend hun hart wel ophalen, want op Facebook Gaming kan je live een virtueel tennistoernooi volgen waarin toptennissers én celebs het tegen elkaar opnemen.

IMG Tennis en Facebook Gaming willen alle sportfans een hart onder de riem steken en organiseren daarom Stay At Home Slam. In dit virtueel tennistoernooi nemen tal van toptennissers en celebs het tegen elkaar op in een partijtje Mario Tennis Aces. Het gaat om een dubbeltoernooi dus elke atleet krijgt een beroemdheid als teamgenoot. Zo speelt bijvoorbeeld Gigi Hadid samen met Maria Sharapova, Karlie Kloss krijgt het gezelschap van Serena Williams en zuslief Venus Williams slaat de handen in elkaar met Hailey Bieber.

Goede doel

Net zoals bij een echt tennistoernooi is de inzet bijzonder hoog. Deze sterren strijden niet alleen voor hun eer, maar ook voor 1 miljoen (!) dollar. Dat geld wordt geschonken aan het goede doel dat de eindwinnaars kozen. Benieuwd wie zijn tegenstanders in mootjes hakt op het virtuele tennisterrein? Stay At Home Slam is nu zondag 3 mei om 22u live te zien op Facebook Gaming, het nieuwe gratis gamingplatform van Facebook.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.