Home celebs OEPS: verklapte de website van het Britse koningshuis zonet de naam van...

OEPS: verklapte de website van het Britse koningshuis zonet de naam van royal baby nr. 3?

Kate Middleton en prins William werden maandag de trotse ouders van een zoontje.

royal baby
PHOTO NEWS

Een technisch foutje kan iedereen gebeuren, óók het Britse koningshuis. Het lijkt er namelijk op dat de officiële website van de Britse royal family zonet de naam van het kersverse zoontje van prins William (35) en Kate Middleton (36) verklapte. Oeps!

Maandagochtend verwelkomden Kate Middleton (36) en prins William (35) hun derde kindje. Het geslacht werd bij de aankondiging meteen prijsgegeven: prins George (bijna 5 jaar) en prinses Charlotte (bijna 3 jaar) kregen er een broertje bij.

Intussen zijn we vier dagen verder en wacht de wereld op de officiële aankondiging van Kensington Palace waarmee de naam van ‘Baby Cambridge’, zoals Kate en Williams zoontje voorlopig bekendstaat, wordt onthuld.

Foutje van de webmaster

Nu lijkt het er echter op dat de webmaster van het Britse hof de naam van royal baby nr. 3 per ongeluk verklapte door een technische fout. Zo heeft elk volwassen familielid zijn eigen pagina op de website van het Britse koningshuis. De URL begint met ‘www.royal.uk‘ en wordt dan gevolgd door de naam van het familielied in kwestie.

Bij prins George en prinses Charlotte krijg je de melding ‘Toegang geweigerd’, wat betekent dat de pagina wel bestaat, maar dat die nog niet online staat. Dat is logisch, aangezien de twee nog kleuters zijn.

Blijkt nu dat je eenzelfde melding krijgt wanneer je de URL ‘www.royal.uk/prince-albert‘ intypt.

Wanneer je echter ‘www.royal.uk/prince-arthur‘ probeert, krijg je de melding dat de pagina niet werd gevonden, wat bewijst dat de pagina niet bestaat.

Betekent dit dat Baby Cambridge de naam Albert zal krijgen? Time will tell… 

Bookmakers gokten op Arthur

Het geslacht van de baby werd geheimgehouden tot de geboorte, wat het voor de bookmakers moeilijk maakte om te gokken welke naam het prinsenpaar voor hun derde spruit zou kiezen.

Voor een jongen is de naam Arthur de koploper, gevolgd door Frederick, Henry (prins Harry’s officiële naam), Philip, Albert en James. Mocht Kate en Williams derde kindje een meisje zijn geweest, gokten de bookmakers op de naam Alice, gevolgd door Mary, Victoria, Alexandra, Diana en Elizabeth.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.