Home celebs Vriendin André Hazes is kritiek op haar moederschap beu: ‘Opzouten met je...

Vriendin André Hazes is kritiek op haar moederschap beu: ‘Opzouten met je gezeik!’

Monique ligt onder vuur omdat haar tweejarig zoontje nog een fopspeen heeft.

Instagram @moniquenoell

André Hazes en zijn vriendin Monique verwelkomden twee jaar geleden hun eerste kindje. Kleine André heeft nog een fopspeen, en helaas krijgt de mama daar heel wat kritiek over op haar sociale media.

Monique Westenberg (40) beviel eind oktober 2016 van haar eerste kindje met André Hazes Jr. (24), de zoon van de gelijknamige bekende overleden charmezanger. De vrouw post regelmatig foto’s van haar kleine spruit op Instagram en het kindje ziet eruit om op te eten met zijn felblonde haren en diepblauwe ogen.

B E A C H D A Y ?

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Helaas vinden ook internettrollen hun weg naar sociale media en vinden ze het nodig om kritiek te geven op het feit dat kleine André op tweejarige leeftijd nog een fopspeen heeft. Zo zou hij te oud zijn voor een tuut, zou het ding slecht zijn voor de ontwikkeling van zijn tandjes of gevaarlijk als-ie op zijn mond valt. Goed bedoeld of niet, Monique is die negatieve commentaar op haar moederschap grondig beu.

‘Het is ONS kind’

Ze uitte haar frustratie in haar meest recente Instagrampost. ‘Ik ben het ongevraagde advies en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat!’, aldus een woedende Monique onder een schattige foto van haar zoontje en zijn vriendje, beiden met een tuut in de mond. ‘Het is ONS kind, WIJ bepalen wat we wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders. Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat.’

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌?

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Klare taal van een moeder die het duidelijk beu is. Ze geeft ook nog even mee dat ze vanaf nu iedereen die begint over de fopspeen zal blokkeren. ‘Ik wil graag gewoon foto’s van ons kund kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder onstaan!’, aldus Monique.

Ze sluit haar betoog af met een niet mis te verstane boodschap voor alle azijnpissers of mommy shamers: ‘Voor eens en voor altijd: opzouten met je gezeik en richt je op je eigen “perfecte” leventje’.’ Amen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.