https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs PROFICIAT: Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ zijn ouders geworden

PROFICIAT: Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ zijn ouders geworden

'Dit moet het mooiste gevoel zijn dat er bestaat', vertelt Veerle.

blind getrouwd
© VTM

Na het leuke nieuws van Stijn en Nuria maandagavond, komt er weer een heugelijk nieuwtje uit het ‘Blind Getrouwd’-kamp. Veerle en Nick uit het tweede seizoen van het programma zijn afgelopen weekend ouders geworden van een dochtertje.

Mooiste gevoel dat er bestaat

Een trotste Nick laat aan Het Laatste Nieuws weten dat hun dochtertje er is en dat ze de naam Liv kreeg. De baby weegt 3,915 kg en meet 51 cm. De ouders zijn in de zevende hemel. ‘De geboorte was een emotioneel moment voor ons allebei’, vertelt Veerle. ‘Dit moet echt het mooiste gevoel zijn dat er bestaat.’ Het eerste kindje van Veerle en Nick komt er na bijna tweeënhalf jaar huwelijk, nadat ze in 2016 blind met elkaar trouwden.

Liv is lang niet de eerste ‘Blind Getrouwd’-baby. Victor, het zoontje van Stijn en Nuria uit het eerste seizoen, vierde gisteren zijn eerste verjaardag. Als cadeautje kreeg hij de aankondiging dat hij een broertje of zusje krijgt. Nicolas en Evelien, die net als Veerle en Nick in het tweede seizoen trouwden, verwelkomden begin november hun zoontje Xander.

Lees ook: