Home celebs Na Natalia en Steve Tielens: ook Tom Waes maakt WK-lied

Na Natalia en Steve Tielens: ook Tom Waes maakt WK-lied

'Dva Wodka' is een Russische versie van Toms hit 'Dos Cervezas'. 'Maar het klinkt beter, want ik rook niet meer', aldus Waes.

Een officieel WK-lied hebben we na de rel rond rapper Damso niet, maar meerdere artiesten doen een gooi naar de officieuze titel. Natalia en Steve Tielens mogen oppassen, want Tom Waes zou er weleens mee kunnen gaan lopen. Hij maakte op vraag van Studio Brussel ‘Dva Wodka’, een Russische versie van zijn monsterhit ‘Dos Cervezas’.

Dva Wodka

Nee, Tom Waes hoopt geen poen te scheppen met een nieuwe zomerhit. Hij maakte dit WK-lied voor Studio Brussel, aangezien zij nog een nummer nodig hadden voor hun ‘Dance With The Devils’-supporterscd. ‘We hebben even getwijfeld, maar eenmaal in de studio was het weer zo plezant, zo onnozel, dat we doorzetten’, vertelt Waes aan Het Laatste Nieuws.

Het resultaat is ‘Dva Wodka’, een al even meezingbaar en herkenbaar lied als de Spaanse versie, vindt de presentator/charmezanger. ‘Het zou beter moeten klinken dan ‘Dos Cervezas’, want ik ben gestopt met roken’, lacht Waes nog. De videoclip zou bovendien gieren en brullen zijn. Het lied en de clip worden vanavond in ‘Van Gils en Gasten’ getoond.

Waes vertrekt woensdag naar het buitenland voor ‘Reizen Waes’ maar is terug in het land voor de eerste match van de Duivels. De match tegen Engeland mag hij zelfs op uitnodiging in Rusland gaan kijken: ‘s morgens heen en ‘s avonds terug.

Concurrenten

Eerder deze maand releaste Natalia haar eigenste WK-lied, ‘Hear That Sound (Tunatembea). Zij koos voor een zuiderse, zomerse sound. Steve Tielens, de charmezanger die je kan kennen van het VIER-programma ‘The Show Must Go On’, doet het dan weer op zijn manier: met een Vlaams lied. Moeilijk om vanbuiten te leren is het lied, waarin ‘Pink Ambition’-dame Jill De Greef te horen zou moeten zijn, alleszins niet. Laat die ballen knallen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: