https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs BELUISTER: zo klinkt ‘Hear That Sound (Tunatembea)’, het WK-lied van Natalia

BELUISTER: zo klinkt ‘Hear That Sound (Tunatembea)’, het WK-lied van Natalia

Na de hele heisa rond de Brusselse rapper Damso nam Natalia het heft in eigen handen en begon ze zelf aan een WK-lied te schrijven.

@qmusic_be (via Instagram)

Move over, Damso. Hier is – de net iets vrouwvriendelijkere – Natalia met haar WK-lied ‘Hear That Sound (Tunatembea)’. Het aanstekelijke nummer, dat eigenhandig door de Kempische diva werd geschreven, werd vanochtend onthuld op radiozender Qmusic.

Vorige week riep Qmusic z’n luisteraars op om een steentje bij te dragen aan Natalia‘s WK-lied. Op ‘Hear That Sound (Tunatembea)’ is niet alleen de Kempische zangeres te horen, maar ook enkele luisteraars én Qmusic-dj Vincent Fierens.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Knipoog naar Lukaku

Na de hele heisa rond de Brusselse rapper Damso nam Natalia het heft in eigen handen en begon ze te schrijven aan een eigen WK-lied. ‘Ik heb speciaal voor een zuiderse sound gekozen omdat ik dat mooi bij de zomer vind passen’, aldus de 37-jarige zangeres.

Tunatembea’ betekent ‘wij wandelen samen’ in het Swahili. Romelu Lukaku, de 25-jarige spits met Congolese roots, is een van Natalia’s favoriete Rode Duivels. ‘Ik heb het wel voor hem’, verklapte ze.

Op goedkeuring van de Belgische voetbalbond hoeft Natalia niet te rekenen. Die liet in maart verstaan dat er na de Damso-klucht geen officieel WK-lied zal komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het wereldkampioenschap voetbal vindt dit jaar plaats in Rusland. De openingsmatch staat gepland voor donderdag 14 juni en zal in Moskou gespeeld worden tussen het thuisland en Saoedi-Arabië. Onze Duivels zijn voor het eerst aan de beurt op maandag 18 juni en nemen het op tegen Panama.

Nog meer muziek: