Home celebs ZIEN: Will Smith maakt het officiële WK-lied

ZIEN: Will Smith maakt het officiële WK-lied

Het klinkt echt geweldig!

Youtube

We moeten nog een paar weekjes wachten om onze Rode Duivels aan te moedigen op het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Het officiële WK-lied werd wel al bekendgemaakt. Het heet ‘Live It Up’ en wordt gezongen door Will Smith, Nicky Jam en Era Istrefi.

Het officiële WK-lied is gelanceerd. Na grote sterren zoals Shakira en Jennifer Lopez die de vorige jaren hun stem verleenden aan het anthem, valt de eer nu te beurt aan Will Smith. De Amerikaanse acteur en zanger werkte voor ‘Live It Up’ samen met Nicky Jam en Era Istrefi.

Opzwepend nummer

De Amerikaanse Nicky Jam en Kosovaarse Era Istrefi doen misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de twee zijn zeker geen onbekenden in de muziekindustrie. Will en Nicky smeten zich volledig samen met producer Diplo om er een dijk van een nummer van te maken. En we moeten eerlijk toegeven dat ze daar enorm goed in slaagden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het liedje is heel opzwepend, past perfect bij de zwoele temperaturen van de afgelopen dagen en we worden er spontaan vrolijk van. Muziek en voetbal hebben één ding gemeenschappelijk: ze brengen mensen dichter bij elkaar. ‘Live It Up’ is daar een mooi voorbeeld van. Het bevat een mix van verschillende muziekgenres die ervoor moet zorgen dat mensen van over de hele wereld meedansen.

Het refrein ‘One life, live it up because you got one life’ is niet alleen een ferme oorwurm, het bevat ook nog eens een mooie boodschap. Geniet van het leven en alles wat het te bieden heeft. Het is een torenhoog cliché, maar het blijft natuurlijk de waarheid.

De wereldvoetbalbond FIFA geeft op 7 juni de videoclip vrij van ‘Live It Up’. Will en co zullen het lied ook live brengen net voor de finale op 15 juli in het Loezjniki Stadion in Moskou.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.