Home celebs ZIEN: Tom Felton en Rupert Grint toveren kinderziekenhuis heel eventjes om tot...

ZIEN: Tom Felton en Rupert Grint toveren kinderziekenhuis heel eventjes om tot Hogwarts

Dit keer speelden ze geen tovenaars, wel kerstmannen!

© Getty

Iedereen heeft het recht op een onvergetelijke kerst. Dat is wat ook ‘Harry Potter’-acteurs Tom Felton (aka Draco Malfoy) en Rupert Grint (aka Ron Weasley) dachten toen ze het kinderziekenhuis Children’s Charity in Londen (letterlijk!) omtoverden tot Hogwarts.

In de films konden de twee acteurs het niet goed met elkaar vinden, maar in real life zijn ze goede vrienden. Ze vonden het dan ook heel tof om elkaar nog eens te ontmoeten en samen hun kleinste fans een hart onder de riem te steken. Daarom trokken Felton en Grint naar een kinderziekenhuis om de patiëntjes een zalige kerst toe te wensen. En daar hoorden heel wat cadeautjes en een magische namiddag bij.

Lego-sets

‘Dank je wel @markoflego & @noblecollectionuk om Rupes en mij uit te nodigen en ons een hele dag kerstman te laten spelen’, schreef Tom bij een reeks foto’s op Instagram. Ze gaven de kindjes een aantal Lego-sets van Harry Potter en deelden maar al te graag een heleboel handtekeningen uit, maar het kerstmanpak lieten ze helaas wel achterwege.

View this post on Instagram

We play Santa for the day at @greatormondst

A post shared by Rupert Grint (@rupsg30) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het lijkt erop dat de acteurs elkaar steeds vaker (bewust) tegen het lijf lopen. Zo gingen Emma Watson (aka Hermione Granger) en Tom Felton eerder dit jaar samen op reis en zien we op social media regelmatig ‘Harry Potter’-reünies verschijnen. Is dat toevallig of zit er een reboot aan te komen? Het zou alleszins een héél mooi kerstcadeautje zijn…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: