Home celebs Supporter binnenkort voor de ‘Thuis’-acteurs tijdens hun match tegen de Belgian Red...

Supporter binnenkort voor de ‘Thuis’-acteurs tijdens hun match tegen de Belgian Red Flames

De opbrengsten van de voetbalwedstrijd zijn voor De Warmste Week van Studio Brussel.

Van 18 tot en met 24 december van dit jaar is het weer tijd voor De Warmste Week van Studio Brussel. En dit jaar willen de acteurs van ‘Thuis’ zich samen met de Belgian Red Flames inzetten voor twee van de duizend goede doelen.

Op zondag 23 december bundelen de Belgian Red Flames en de acteurs van ‘Thuis’ hun krachten voor De Warmste Week. In de Sportoase in Leuven zullen ze een potje zaalvoetbal spelen. Eén roept de fans van ‘Thuis’ en van de Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg op om te komen supporteren voor hun favoriete ploeg.

De opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar De Warmste Week. De ‘Thuis’-ploeg koos de ALS Liga als goede doel. ALS is een neurologische ziekte waaraan ook ‘Thuis’-personage Steven (Ben Van Ostade) lijdt. De Belgian Red Flames kozen dan weer Plan International België als goede doel, een organisatie die vecht voor meisjesrechten.

Welke ‘Thuis’-acteurs hun beste voetbalbeentjes zullen bovenhalen, wordt later bekendgemaakt. Tickets zullen te koop zijn vanaf half november. Meer info volgt op een.be.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.