Home celebs VIDEO: Taylor Swift bracht haar nieuwe single ‘ME!’ voor het eerst live...

VIDEO: Taylor Swift bracht haar nieuwe single ‘ME!’ voor het eerst live op de Billboard Music Awards

Al kreeg haar optreden niet de positieve reacties waar ze op gehoopt had.

Vorige week heeft Taylor Swift haar nieuwe single ‘Me’ inclusief bijhorende videoclip uitgebracht. Zowel het nummer als de video waren meteen enorm populair en iedereen keek dan ook uit naar de Billboard Music Awards waar ze de song voor het eerst live zou brengen. Alleen kreeg de zangeres ondanks haar indrukwekkende performance niet de reacties waar ze op gehoopt had.

Bij de start van het optreden zagen we hoe een band in pastelroze kostuums het podium kwam opgemarcheerd. Toen het tromgeroffel ten einde was, verscheen Taylor Swift op de planken. Iets wat bij veel fans voor een déjà vu zorgde en vooral de zogenaamde ‘Beyhive’ was not amused. Zij beschuldigen er de zangeres namelijk van dat ze de Coachella-set van Beyoncé gekopieerd heeft. Kort na haar optreden stroomden de reacties dan ook binnen op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Taylor beschreef haar optreden op de Billboard Music Awards alvast als een explosie van glitter, pastelkleuren én mensen die door de lucht vliegen. Een correcte omschrijving als je het ons vraagt, want de performance van de zangeres doet ons een beetje denken aan het kinderfeestje van onze dromen (dat we helaas nooit gehad hebben).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een recent interview zei de zangeres nog dat het nummer draait rond individualiteit en hoe we die moeten omarmen. ‘Bij een nummer zoals dit zit de melodie vaak vast in je hoofd en ik hoop gewoon dat dit lied mensen zich beter zal doen voelen over zichzelf.’

Lees ook: