Home celebs SURPRISE: Dorothee Vegas en Like Maarten draaien op Tomorrowland

SURPRISE: Dorothee Vegas en Like Maarten draaien op Tomorrowland

En ook De Romeo's zullen aanwezig zijn!

© Qmusic

Hoewel Tomorrowland intussen is uitgegroeid tot een internationaal spektakel vol muziek, te gekke podia en nog gekkere outfits, mogen we onze Belgische trots niet uit het oog verliezen. Daar hebben de presentatoren van Qmusic iets op gevonden, want Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie draaien op 27 juli op het festival.

Na hun upgrade van het nummer ‘Viva de Romeo’s’ van De Romeo’s verrast dj-duo Dorothee Vegas en Like Maarten de luisteraars van Qmusic opnieuw, want op 27 juli staan ze om 20u in de Moose Bar.

En ze zijn niet alleen, want ook De Romeo’s krijgen de kans om in diezelfde bar op te treden en te pronken met hun nieuwe hit. Zij zullen een van de eerste acts zijn, want het trio treedt op de eerste dag van het festival, vrijdag 19 juli, op in Boom. Vorig jaar trad dj-duo Kobe Ilsen en Viktor Verhulst daar op, maar dit jaar pakt Tomorrowland er dus uit met twee Vlaamse acts.

Naast onze Vlaamse artiesten zullen ook heel wat andere bangelijke dj’s op de podia staan. Zo zullen ook Armin van Buuren, The Chainsmokers, Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki en David Guetta er de pannen van het dak spelen. Het festival vindt van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli plaats in domein De Schorre in Boom.

View this post on Instagram

Sat 27-7 20u-21u ??

A post shared by Maarten Vancoillie (@maartn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.