Home celebs YAY: de Sugababes zijn terug van weggeweest (en zo klinkt hun nieuwe...

YAY: de Sugababes zijn terug van weggeweest (en zo klinkt hun nieuwe single)

Kan jij de lyrics van ‘Push The Button’ ook nog steeds foutloos en luidkeels meezingen? 🙈

Sugababes
© Getty

De Sugababes werken aan een heuse comeback en hoewel de meidengroep meermaals uit elkaar ging, is het de originele bezetting uit 1998 die nu een nieuwe single uitbrengt. De Britse K3 is terug van weggeweest en lanceerde hun comeback gisteren tijdens ‘The Graham Norton Show’.

Het is al sinds 2013 geleden dat Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy samen samen op het podium stonden. Na drie jaar samen te hebben gezongen, besloot Siobhan, na een hele hoop ruzies en een depressie, de groep in 2001 te verlaten en werd ze vervangen door de zangeres Heidi Range. Ook Mutya en Keisha verlieten uiteindelijk de groep, respectievelijk in 2005 en 2009.

Ontslag

Toch lijken de drie dames de smaak nu opnieuw te pakken te hebben, want ze brengen na 18 jaar samen een nieuwe single uit: ‘Flowers’. Het nummer is een cover van de muziekgroep Sweet Female Attitude en werd gisteren tijden ‘The Graham Norton Show’ gereleased.

Mutya, Siobhan en Keisha waren amper 14 jaar toen ze een contract kregen bij de platenmaatschappij London Records. Hoewel er een groot aantal hits op hun eerste album ‘One Touch’ stond, had de groep volgens het platenlabel te weinig succes. Daarom werden ze in 2001 ontslagen en moest de groep zich op eigen houtje weten te redden. In de jaren die daarop volgden, werd de groep, tegen alle verwachtingen in, wel een groot succes. Vooral het nummer ‘Push The Button’ uit 2005 scheerde hoge toppen.

Het is niet de eerste keer dat de drie dames sinds de split weer samen op het podium staan. In 2013 stonden ze onder de naam MKS ook al eens op de planken. Gisteren liet het trio vallen dat het dit keer geen eenmalige stunt is en dat ze al volop bezig zijn aan een nieuw project waar ze hun trouwe fans mee willen verrassen. Wat de drie dames precies in petto hebben, blijft nog een raadsel. Wat we wel al weten, is dat wij ontzettend benieuwd zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.