Home celebs Stan Van Samang loopt huilend van podium: ‘Ik ben er kapot van’

Stan Van Samang loopt huilend van podium: ‘Ik ben er kapot van’

De zanger deelde een emotionele post op Instagram.

Stan Van Samang
© Florian Van Eenoo / Photo News

Een emotionele post op het Instagramaccount van Stan Van Samang vanochtend. De 39-jarige zanger moest gisterenavond noodgedwongen zijn concert in Overijse afbreken. ‘Ik ben er kapot van’, klinkt het onder de foto.

Fans van Stan Van Samang verzamelden gisterenavond massaal in cultureel centrum Den Blank in Overijse voor de concertreeks ‘Op de schoot‘, maar helaas kwamen zij van een koude kermis thuis. ‘Het moest een mooie avond worden’, schrijft Van Samang deze ochtend in een emotionele post op Instagram. ‘Doen wat ik het allerliefste doe. De longen uit mijn lijf zingen voor een uitverkochte zaal.’

‘Het ging me nooit overkomen’

‘Het werd géén mooie avond’, vervolgt hij. ‘Ik zong m’n liedjes niet hoe ik ze wou zingen. Hoe ze gezongen móeten worden. Ik ben een zanger. Voelen hoe je stem zwakker en zwakker wordt tijdens je concert tot het punt dat je niet anders kan dan stoppen en je gewonnen geven. Gedaan. Klaar.’ En zo liep Stan Van Samang gisteren huilend van het podium, zonder stem.

‘Het ging me nooit overkomen. Het overkwam me gisteren. Ik ben er kapot van. Sorry iedereen in Den Blank in Overijse die vol verwachting en goesting in de zaal zat. Ik maak het goed. Beloofd.’ Maar dat de zanger er niet mee moet inzitten, blijkt uit de commentaren onder de foto waarin fans over heel België hem een spoedig herstel wensen en hem verzekeren dat hij zich niet druk moet maken. ‘Want fans die komen wel terug’, klinkt het.

View this post on Instagram

Het moest een mooie avond worden. Doen wat ik het allerliefste doe. De longen uit mijn lijf zingen voor een uitverkochte zaal. Het wérd géén mooie avond. Ik zong m’n liedjes niet hoe ik ze wou zingen. Hoe ze gezongen móeten worden. Ik ben een zanger. Voelen hoe je stem zwakker en zwakker wordt tijdens je concert tot het punt dat je niet anders kan dan stoppen en je gewonnen geven. Gedaan. Klaar. Als zanger is dit een ronduit walgelijk gevoel. Paniek. Huilend de scène af in het midden van de show zonder stem. Het ging me nooit overkomen. Het overkwam me gisteren. Ik ben er kapot van. Sorry iedereen in Den Blank in Overijse die vol verwachting en goesting in de zaal zat. Ik maak het goed. Beloofd.

A post shared by Stan Van Samang (@stanixvansamix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: