Home celebs Zo schattig is het zoontje van Stan Van Samang

Zo schattig is het zoontje van Stan Van Samang

Lenny is nu ruim één jaar.

Photo News

Stan Van Samang werd vorig jaar voor de allereerste keer papa van een flinke zoon. Lenny sukkelde in het begin wat met zijn gezondheid, maar het ventje lijkt er helemaal bovenop te zijn.

Stan Van Samang en zijn vriendin Barbara mochten eind juni 2017 hun allereerste kindje samen verwelkomen. Ze gaven hun zoontje de naam Lenny en papa Stan was van de eerste blik helemaal verliefd op zijn mini-me. Helaas sukkelde de kleine spruit in het begin met zijn gezondheid.

View this post on Instagram

Gelukkige vaderdag voor mij !!!! Kanjer. #lennylove

A post shared by Stan Van Samang (@stanixvansamix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lenny had last van zware reflux, en eind vorig jaar belandde het ventje op oudejaarsnacht zelfs even in het ziekenhuis. Met de goede zorgen van zijn liefdevolle ouders is Lenny er ondertussen helemaal bovenop en groeide hij uit tot een flinke brok.

Kleine casanova

Stan deelt regelmatig een foto van zijn zoontje op zijn Instagrampagina. We moeten toegeven dat zelfs bij vrouwen die hun klok bijlange nog niet horen tikken, de helblauwe oogjes van dit schattige baasje hun sowieso doen smelten. Lenny is op zijn 1 jaar en drie maanden al een kleine casanova.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Stan kan niet weerstaan aan de charmes van zijn nageslacht. ‘Kanjer’, schreef hij trots bij een foto op Vaderdag. Het zijn nu al twee handen op één buik. ‘Al 460 dagen mijn allerbeste vriend‘, aldus de zanger bij een foto van zijn jongetje dat op elke nieuwe foto precies weer een serieuze groeischeut kreeg.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.