Home celebs SAFETY FIRST: Sportpaleis voorziet extra veiligheidsmaatregelen voor concert Ariana Grande

SAFETY FIRST: Sportpaleis voorziet extra veiligheidsmaatregelen voor concert Ariana Grande

Tijdens het concert van de zangeres zijn enkel doorzichtige tassen toegestaan.

Ariana Grande
© Getty

Vanavond gaat het langverwachte concert van Ariana Grande door in het Sportpaleis in Antwerpen. Bij de organisatie vragen ze alvast aan alle fans om enkele doorzichtige tassen mee te nemen naar het optreden. Wie toch een rugzak of dergelijke meeneemt, zal deze moeten opbergen in een locker.

Bij het Sportpaleis verduidelijken ze alvast dat fans van Ariana Grande nergens bang om moeten zijn. De extra veiligheidsmaatregel komt er op vraag van de zangeres en haar management zelf, maar is gezien gebeurtenissen uit het verleden niet onbegrijpelijk. Twee jaar geleden vielen er namelijk 22 doden na een aanslag tijdens een concert van de brunette in Manchester. Voor ons land is het alvast de eerste keer dat een regel zoals deze ingevoerd wordt tijdens een muziekoptreden.

Enkel doorzichtige tassen

Om vanavond alles vlot te laten verlopen, vraagt de organisatie dus om enkel doorzichtige tassen mee te nemen. Deze mogen bovendien niet groter zijn dan het toegestane maximumformaat van 30cm x 15cm x 30cm. Wie toch een gewone handtas of rugzak meeneemt, kan deze voor een meerprijs opbergen in een locker. Opgelet: ook kleine tasjes zoals clutches of heuptasjes zijn niet toegestaan tijdens het optreden van de zangeres. Dus, ladies leave your bag at home!

Lees ook: