Home celebs Spice Girl Mel B onthult pikant detail over haar vriendschap met Geri...

Spice Girl Mel B onthult pikant detail over haar vriendschap met Geri Halliwell

Dat gaat een gezellige reünie worden binnenkort!

Photonews

Onlangs was Spice Girl Mel B te gast in een Brits praatprogramma waar de zangeres een opvallende onthulling deed. Ze bekende namelijk dat ze vroeger een keertje seks had met haar (ex)-collega Geri Halliwell.

Mel B heeft een pikant detail over haar vriendschap met Geri Halliwell bekendgemaakt tijdens de talkshow ‘Life Stories’ van Piers Morgan. Zo heeft ze namelijk verkondigd dat de twee een keertje de lakens gedeeld hebben. ‘Het is slechts een keer gebeurd. Nadien hebben we er gewoon om gelachen’, aldus Mel B oftewel Melanie Brown. ‘We waren beste vrienden en het gebeurde gewoon’, voegde de zangeres nadien nog toe.

Eerlijkheid boven alles

Piers Morgan kon alvast niet geloven wat hij hoorde. ‘Je hebt zonet een bom laten vallen’, aldus de presentator. De zangeres vertelt dat ze gewoon een eerlijk persoon is, maar of Geri Halliwell en haar echtgenoot Christian Horner haar eerlijkheid zullen appreciëren is nog een andere zaak. ‘Ze gaat mij hiervoor haten, maar toch is het zo’. Daarnaast wist de Spice Girl ook nog te vertellen dat ze sowieso met al haar collega’s gekust heeft nadat ze haar tongpiercing liet zetten. ‘Dat was gewoon een onnozele kus, niets seksueels’.

De Spice Girls beginnen binnen enkele maanden aan hun reünietournee. Benieuwd of die nog zo gezellig gaat worden na de onthullingen van Mel B.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.