Home celebs Sofie Van Moll is zwanger van vierde kindje

Sofie Van Moll is zwanger van vierde kindje

Het ex-Ketnetgezicht verklapt ook al het geslacht van de baby.

Instagram @sofie_van_moll

Ex-Ketnetwrapster Sofie Van Moll (34) kondigde op Instagram aan dat ze opnieuw in verwachting is. Het is het vierde kindje voor haar en haar man Jelle Van Riet.

Sofie Van Moll was jarenlang een bekend gezicht op Ketnet en ze presenteerde enkele programma’s op Eén, maar in 2014 verdween ze uit de spotlights om meer tijd vrij te maken voor haar gezin. Sofie beviel van haar eerste dochter Joske in 2012, in 2013 volgde zoontje Charel en in 2017 dochtertje Rikkie. Ze is ook plusmama van Helena, het dochtertje van haar man Jelle uit een vorige relatie.

Ze is gek op haar kinderen. ‘Ik ben een echt moedertje‘, zei ze vorig jaar nog bij ons in Flair. ‘Ik ben graag thuis met alle kinderen samen. Ik speel met hen, knutsel, we bakken een cake. Ik geniet van die gezelligheid en drukte. Ik ben er ook graag bij, ik mis niet graag dingen.’

Grote zus

Sofie heeft nu goed nieuws, want volgend jaar wordt haar gezin uitgebreid met nog een kleine spruit. Ze postte een schattige foto van haar jongste kindje op Instagram met daarbij de boodschap: ‘Helemaal klaar om grote zus te worden’. Haar vierde kindje met Jelle wordt in maart verwacht.

Het nieuws komt niet echt als een grote verrassing, want Sofie gaf eind vorig jaar in een interview met ons al aan dat ze nog kinderen wou. ‘Er mag gerust nog een vierde komen’, aldus Sofie. En die is nu op komst! Ze verklapte zelfs als het geslacht, want ze sloot haar bericht af met de hashtag #nogeenmeisje.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.