Home celebs Jessica Simpson is zwanger van derde kindje

Jessica Simpson is zwanger van derde kindje

De zangeres verklapt ook het geslacht.

Instagram @jessicasimpson

Jessica Simpson en haar man Eric Johnson verwachten samen hun derde kindje. Het koppel heeft al een dochtertje Maxwell van 6 jaar en een zoontje Ace van 5 jaar.

Jessica Simpson (38) en Eric Johnson (39) zijn al acht jaar samen. Ze trouwden in 2014 en hebben twee schattige kindjes: Maxwell en Ace. De zangeres maakte nu bekend op haar Instagrampagina dat haar gezinnetje binnenkort wordt uitgebreid. Ze is zwanger van haar derde kindje. Op haar Instagrampagina postte ze een foto van haar bolle babybuikje met als onderschrift ‘My baby love’.

Roze ballonnen

Ze verklapte ook al het geslacht van de baby op haar sociale media. Daarvoor riep ze de hulp in van haar kindjes. Zij mochten twee grote ballonnen doorprikken gevuld met kleine ballonnetjes: roze voor een meisje en blauw voor een jongetje.

View this post on Instagram

My Baby Love

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Even later vlogen overal roze exemplaren, wat betekent dat Maxwell en Ace er een zusje bij krijgen! ‘Dankzij dit kleine meisje worden we een familie van vijf’, schreef de blondine onder de foto. ‘We zijn dolgelukkig dat we dit geweldige nieuws met jullie kunnen delen.’

Jessica is een echte familiepersoon en ze heeft dan ook een heel hecht gezinnetje. Als trotse mama deelt ze superveel foto’s van haar man en kinderen op Instagram. We zullen haar zwangerschap dan ook ongetwijfeld van a tot z kunnen meevolgen online.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.