Home celebs SNIF: Ed Sheeran kondigt opnieuw een lange pauze aan

SNIF: Ed Sheeran kondigt opnieuw een lange pauze aan

Hij zal voor onbepaalde tijd geen nieuwe muziek meer maken.

ed sheeran
© getty

Onze kerstvreugde van de afgelopen dagen wordt helaas een beetje getemperd, want Ed Sheeran kondigde aan dat hij opnieuw een tijd zal stoppen met muziek maken.

De afgelopen dagen leefden we in een jolly kerstroes. We zijn eerlijk gezegd nog altijd volop aan het bekomen van al die aperitiefhapjes, kroketten en stukken taart en gelukkig maar, want Ed Sheerans laatste post zouden we niet kunnen verteren op een nuchtere maag. Een van onze favoriete zangers aller tijden kondigt namelijk aan dat hij opnieuw even pauze neemt.

Reizen, schrijven en lezen

En dan hebben we het niet over een lunchpauze. Nee, de zanger stopt even met nieuwe muziek maken. ‘Het is tijd om wat meer van de wereld te zien‘, schrijft Ed op zijn Instagrampagina. ‘Ik was non-stop bezig sinds 2017 en ik wil nu pauze nemen zodat ik kan reizen, schrijven en lezen. Ik zal offline gaan van alle sociale media tot het tijd is om terug te keren. Ik wil mijn fans bedanken om zo geweldig te zijn en ik beloof dat ik terugkom met nieuwe muziek als de tijd rijp is en als ik wat meer geleefd heb zodat ik ook daadwerkelijk iets heb om over te schrijven.’

View this post on Instagram

Brb x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is niet de eerste keer dat de rosse zanger er even tussenuit gaat. Eind 2015 stuurde hij dezelfde boodschap de wereld in en toen ging hij op wereldreis met zijn vriendin, ondertussen vrouw, Cherry. Wij hebben zo’n licht vermoeden dat hij ook deze keer veel meer tijd zal doorbrengen met vrouwlief, want hij liet in eerdere interviews al vallen dat hij enorm graag papa wil worden.

Een kleine spruit is, naast veel werk, ongetwijfeld ook een enorm grote inspiratiebron voor nieuwe liedjes, dus wie weet ruilt de Britse singer-songwriter het podium even in voor een schommelstoel om slaapliedjes te zingen. Ondertussen zullen wij onszelf maar troosten met zijn beste hits on repeat op te zetten.

Lees ook: