Home celebs SMELT: Miley Cyrus krijgt schattigste verjaardagscadeau ooit van haar vriend Liam

SMELT: Miley Cyrus krijgt schattigste verjaardagscadeau ooit van haar vriend Liam

#couplegoals

Instagram @enews

Miley Cyrus is vandaag jarig, en het mooiste verjaardagscadeau kreeg ze ongetwijfeld van haar vriend Liam Hemsworth. Met zijn persoonlijke geschenk toont hij hoe goed hij zijn prettig gestoorde lief kent. Cute!

Zelfgemaakte of gepersonaliseerde cadeautjes waar een boodschap achter zit, die zijn sowieso het leukst om te krijgen. Dat dacht Liam Hemsworth ook toen hij ging shoppen voor de 25ste verjaardag van zijn vriendin Miley Cyrus. Want wat koop je voor een vrouw die werkelijk alles al heeft?

LiLi

Liam scoorde gigantisch veel punten met zijn geschenkje. Hij gaf Miley immers een gouden ketting. Zo cliché, denk je nu misschien, maar het is niet zomaar een standaard juweel. Het is het woord LiLi – de bijnaam van Liam en ook gelijkaardig aan LiLey, wat de troetelnaam van fans is voor Miley en Liam als koppel – dat de doorslag geeft. De ketting is verder volledig bedekt met regenboogkleurige diamantjes, iets waarop Miley gek is.

My mannnnnn's already winnin & it ain't even my bday yet! Rainbow LiLi is soooo frigggggen cute!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Schattig

Miley was in de wolken met haar cadeautje. ‘Mijn man is al aan het scoren, en het is nog niet eens mijn verjaardag! Regenboog LiLi is zooo schattig!’ schreef ze bij een foto van de ketting op Instagram. Liam gaf haar gisteren het juweel op Thanksgiving, een dag voor Mileys verjaardag. Vandaag wordt de zangeres waarschijnlijk toch al bedolven onder honderden pakjes. Happy birthday, Miley!

Happy birthday Jesus

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Zwanger

Miley plaatste gisteren ook een foto online waarop ze te zien is in een kort jurkje en waarop het lijkt alsof ze een beginnend buikje heeft. Fans begonnen onmiddellijk te speculeren dat de zangeres zwanger is. Miley reageerde vandaag gechoqueerd op de roddels: ‘Zo grof! Ik had gewoon wat te veel kalkoen gegeten’, zegt ze. Een kleine foodbaby als gevolg van een heerlijke Thanksgiving-maaltijd? Wij snappen je volledig, Miley.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.