Home celebs Serena Williams had zin in Italiaans, dus vloog haar man haar gewoon...

Serena Williams had zin in Italiaans, dus vloog haar man haar gewoon eventjes naar Italië

Mega romantisch of er dik over?

Serena Williams
© Instagram: @alexisohanian

Serena Williams is niet alleen een grote winnares op het plein, ook in de liefde lijkt de 36-jarige tennisster de hoofdprijs gewonnen te hebben. Manlief Alexis Ohanian nam haar zopas mee op een spontane trip naar Venetië omdat ze ‘zin zou hebben in Italiaans eten’. Mega romantisch of dik erover?

Het was Ohanian zelf die zijn romantische date op Instagram deelde. ‘Ze wilde Italiaans als avondeten, dus…’, schreef de romanticus onder een foto van zichzelf en Serena in Venetië. In dezelfde post deelde hij ook dat ze gezellig met een gondel over de kanalen van Venetië gevaren hebben.

She wanted Italian for dinner, so…

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

One night in Venice

Amper één dag na de selfie postte de man een andere foto waarin hij liet weten dat de stad een fantastische eerste indruk had nagelaten op hun familie en ze zeker nog eens terug zouden komen. Even op en neer naar Venetië? Helloooo, relationship goals.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

From Italy with Love

Italië heeft een bijzondere plek in het hart van het koppel. Het is de plek waar Alexis en Serena elkaar voor het eerst ontmoetten in 2015, in het Hotel Cavalieri in Rome. Dezelfde plaats waar Alexis Serena ten huwelijk vroeg in 2016. Cute!

Lees ook: