Home celebs HOERA: topmodel Karlie Kloss (25) is verloofd

HOERA: topmodel Karlie Kloss (25) is verloofd

En jawel, de ring is prachtig!

Amerikaans topmodel Karlie Kloss heeft groot nieuws! De 25-jarige schone liet via een schattige foto op Instagram weten dat ze zich verloofd heeft met haar vriend Joshua Kushner (33). De twee tortelduifjes zijn al zo’n zes jaar een koppel.

Het gaat hard in celebrityland. Na Hailey Baldwin en Ariana Grande is het nu de beurt aan topmodel Karlie Kloss om volmondig ja te zeggen nadat manlief op één knie gaat. Toch was dat romantische moment bij Karlie en Joshua geen overhaaste beslissing. De twee zijn namelijk al zo’n zes jaar samen. ‘Ik hou meer van je dan ik in woorden kan uitdrukken’, schrijft het topmodel op Instagram onder een schattige foto van hen twee tijdens zonsondergang. ‘Josh, je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. Ik kan niet wachten om de rest van ons leven  samen door te brengen. Ik zou nog een miljoen keer ja kunnen zeggen’, aldus Kloss.

Kort na Karlies aankondiging verscheen er ook op Kushners Instagrampagina een foto van zijn aanstaande. Al was Joshua in zijn bijschrift iets bondiger… ‘Fiancée’ luidt het kort en krachtig, gevolgd door een veelzeggend hartje. Hoewel er nog niets bekend is over hoe de 33-jarige zakenman Karlie ten huwelijk heeft gevraagd, zou hij de vraag wel al enkele weken geleden hebben gesteld tijdens een weekendje weg in New York. Dat vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. Wat we wel weten, is hoe die prachtige verlovingsring eruit ziet! Karlie deelde zonet namelijk een Instastory waarin ze iedereen bedankt voor de gelukwensen en even met haar diamanten ring pronkt. En ja, wij zijn er helemaal weg van.

fiancée ❤️

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner) on

Hoewel Karlie en Joshua dus al geruime tijd een koppel vormen, houden ze hun relatie voornamelijk privé. Het koppel verscheen dan ook nog maar een paar keer samen op de rode loper en ook op Instagram zijn foto’s van het stel eerder zeldzaam. De achternaam van de 33-jarige zakenman zal je trouwens hoogst waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Joshua is namelijk de jongere broer van Jared Kushner, de schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.