Home celebs SAY WHAT: vernoemden Beyoncé en Jay Z hun tweeling naar zichzelf?

SAY WHAT: vernoemden Beyoncé en Jay Z hun tweeling naar zichzelf?

Jay Z, Queen B en hun kersverse tweeling zouden het ziekenhuis nu elk moment kunnen verlaten.

Beyoncé
Beyoncé

They’re heeeere! Na maandenlang op het puntje van onze stoel te hebben gezeten, werden we vorige week uit ons lijden verlost toen het nieuws werd bevestigd dat Beyoncé en Jay Z’s tweeling eindelijk ter wereld kwam. Nu rest er ons nog één vraag: hoe heten Blue Ivy’s broertje en zusje?

Het was Beyoncés vader Mathew Knowles die vorige week op Twitter bevestigde dat zijn dochter opnieuw moeder was geworden (waarmee hij de woede van de zogeheten Beyhive op de hals haalde die vond dat het zijn plaats niet was het nieuws bekend te maken).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Is geelzucht de reden waarom Beyoncé nog geen foto van haar tweeling wereldkundig maakte?

Intussen zijn we bijna een week verder en is het opvallend stil in het Beyoncékamp. Volgens de Amerikaanse roddelwebsite TMZ zou de tweeling prematuur geboren zijn en met geelzucht te kampen hebben. Dat zou meteen ook de reden zijn waarom de 35-jarige popster haar baby’s nog niet aan de wereld toonde via sociale media.

Blue Ivy‘s (5) broertje en zusje zouden wél al een naam hebben gekregen: Shawn, vernoemd naar papa Jay Z wiens echte naam Shawn Corey Carter is, en Bea, een verbasterde versie van Beyoncé. Dat beweert althans een bron dicht bij het koppel op de website Media Take Out.

Volgens diezelfde bron zouden Jay Z, Queen B en hun kersverse tweeling nu elk moment het ziekenhuis kunnen verlaten. Wij wachten ondertussen vol ongeduld af naar dé Instagramfoto. Fingers crossed!

Lees ook: