Home celebs OH MY: zette Beyoncé een jongen en een meisje op de wereld?

OH MY: zette Beyoncé een jongen en een meisje op de wereld?

Instagram @beyonce
Wij zitten al dagen aan onze computer gekluisterd. Onze nagels zijn helemaal naar de vaantjes en onze refresh-knop heeft het bijna begeven. Net zoals de rest van de wereld wachten wij ook vol ongeduld op de nieuwe gezinsfoto van Beyoncé. Volgens verschillende Amerikaanse media is de zangeres deze week bevallen van haar tweeling. Zou het? 

Queen B werd deze week gespot in het ziekenhuis van Los Angeles. Sindsdien staat de geruchtenmolen over haar zwangerschap (of beter gezegd: bevalling) niet meer stil. Verschillende Amerikaanse bronnen beweren dat Beyoncé eindelijk bevallen is van haar tweeling. Helaas werd dat nog nergens officieel bevestigd. 

De vraag of het gezin van Beyoncé en echtgenoot Jay Z nu uit vijf personen bestaat, duikt opnieuw op bij het zien van een nieuwe foto op Twitter. Er werden twee ballonnen, een roze en een blauwe, aan het ziekenhuis geleverd. Ballonnen in een ziekenhuis, niets bijzonder? Think again! Op het kaartje staan namelijk de initialen B en J. Beyoncé en Jay Z? Zijn ze dan toch de trotse ouders geworden van een tweede dochter en een zoon? Wij kunnen deze spanning niet langer aan! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eerder deze week stapten ook Jay Z en haar dochtertje Blue Ivy (5) het ziekenhuis binnen. Net als zus Solange en haar man. Momenteel is het nog heel stil op de Instagrampagina van Beyoncé, maar wij hopen dat daar snel verandering in komt. Wordt vervolgd!

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Lees ook: