Home celebs SAY WHAT: Channing Tatum bracht gewoon een bezoekje aan ons land

SAY WHAT: Channing Tatum bracht gewoon een bezoekje aan ons land

Hoe hebben we dát kunnen missen?

Channing Tatum
© Facebook: Anthony Kumpen

Dames, ga even zitten, want een tijdje geleden kon je de enige echte Channing Tatum spotten in ons Belgenlandje. De hottie bezocht namelijk het circuit van Zolder, en wij zijn momenteel in een hoekje aan het huilen omdat we dat nu pas ontdekten. Van een baalmoment gesproken!

Channing Tatum schittert vanaf 1 november in onze Belgische cinemazalen met de film ‘Logan Lucky‘. Het verhaal gaat over twee broers, Jimmy (Channing Tatum) en Clyde (Adam Driver), die van plan zijn om een overval te plegen tijdens de Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor hebben ze de hulp nodig van een zekere Joe Bang, maar die zit nog vast achter de tralies. Kortom: een film vol actie, humor en spectaculaire races.

Selfie met Anthony Kumpen

En het is voor die film dat Channing helemaal naar België reisde. Op 18 augustus kwam hij naar het circuit van Zolder, en Anthony Kumpen was geluksvogel nummer één. Omdat hij meervoudig NASCAR-kampioen is, mocht hij een halve dag doorbrengen met de acteur. ‘We hebben samen wat promo gedaan voor de film en ook voor mijn NASCAR-finale over een dikke week in Zolder’, vertelt Anthony.

Channing is een leuke gast.

Om ons helemaal jaloers te maken, gingen de twee ook nog gezellig samen op de foto.

1 / 3
NASCAR-race
NASCAR-race
NASCAR-race
NASCAR-race
NASCAR-race

NASCAR-race
NASCAR-race

NASCAR-race
NASCAR-race

Lieve Anthony, mocht Channing nog eens langskomen, mag je ons altijd bellen. Dan staan we daar NASCAR-gewijs in 1-2-3 op het circuit.

Nog meer Channing: