Home celebs Channing Tatum leert James Corden strippen

Channing Tatum leert James Corden strippen

Dit is ongetwijfeld het grappigste wat je vandaag zal zien!

YouTube

James Corden doet in zijn nieuwste filmpje auditie voor een plekje in ‘Magic Mike Live’, een sexy show met mannelijke strippers in Las Vegas geregisseerd door Channing Tatum. Hij krijgt daarvoor tips van niemand minder dan Magic Mike himself. Het resultaat is hi-la-risch!

In het begin zien we James vol goede moed binnenwandelen voor zijn auditie als mannelijke danser. Helaas is Channing niet overtuigd. Hij zoekt dansers die voldoen aan heel wat strikte voorwaarden. Zo moeten ze sexy zijn, een goed uithoudingsvermogen hebben én vooral beschikken over een goed stel buikspieren. Daar wringt het schoentje net bij James. Hij heeft een gezellige bierbuik en hij staat vooral bekend om zijn goede humor in plaats van zijn goede looks.

Kleren uittrekken

Ondanks James’ goede argumenten ‘I’ve got ONE ab!’, stuurt Channing hem onverbiddelijk terug naar huis. De ster uit ‘Magic Mike’ krijgt echter snel gewetensproblemen en hij besluit James onder zijn vleugels te nemen en hem te leren strippen. Wat daarna volgt, is sowieso het grappigste wat je vandaag zal zien en wat je de komende weken of maanden zal zien. James probeert op een sexy manier zijn kleren uit te trekken, al verloopt dat niet zo vlotjes. Ook de moves die de presentator daarna oefent met enkele dansers zijn niet echt verleidelijk te noemen, eerder hilarisch.

Gepersonaliseerde slip

Op het einde van het filmpje krijgen we een glimp te zien van de première van ‘Magic Mike Live’. James wist uiteindelijk een plekje te veroveren tussen de professionele dansers en hij geeft het beste van zichzelf op het podium voor een zaal gevuld met uitbundige vrouwen. We moeten eerlijk zijn, James doet het helemaal niet slecht! We zijn vooral fan van de gepersonaliseerde slip die hij kreeg van Channing met daarop ‘Magic James’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.