Home celebs Ruby Rose bezorgt ons kippenvel in zangscène uit ‘Pitch Perfect 3’

Ruby Rose bezorgt ons kippenvel in zangscène uit ‘Pitch Perfect 3’

Wat een stem!

Photo News

Na twee heerlijke trailers van ‘Pitch Perfect 3’ worden we nu getrakteerd op een zangscène waarin de Bellas het opnemen tegen niemand minder dan de prachtige Ruby Rose. Kippenvel!

27 december stond al in het vetjes aangeduid in onze agenda, want die dag komt de derde ‘Pitch Perfect’-film eindelijk uit in de bioscoop. Met de release van een nieuw filmpje, kunnen we zeker niet meer wachten. We krijgen een scene waarin de Bellas het opnemen tegen de prachtige Ruby Rose, bekend van de serie ‘Orange Is The New Black’. En guess what, the girl can sing!

Dijk van een stem

Sommige vrouwen hebben alles: een prachtig uiterlijk, talent voor acteren en nu blijkbaar ook nog eens een dijk van een stem. Jaloers, wij? Een beetje maar. In de derde film gaan de Bellas op tournee in het buitenland, samen met drie andere crews waaronder die van Ruby. De sfeer is in het begin, om het zacht uit te drukken, nogal gespannen.

Single

Het is niet de eerste keer dat Ruby haar mooie stem laat horen. Samen met de Britse zanger Gary Go nam ze al eerder de single ‘Guilty Pleasure’ op. Deze kan je hier beluisteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: