Home celebs HOERA: QMusic-dj Maarten Vancoillie verwacht een tweede kindje

HOERA: QMusic-dj Maarten Vancoillie verwacht een tweede kindje

@maartn via Instagram

Maarten Vancoillie wordt opnieuw papa. De 29-jarige radiopresentator maakte het blijde nieuws zonet eigenhandig bekend tijdens zijn programma ‘Maarten & Dorothee’ op Qmusic. In januari vorig jaar werden Vancoillie en zijn vriendin Kristien voor het eerst ouders van een zoontje, Leon.

Voor wie het heuglijke moment op de radio gemist had, is er gelukkig Instagram. ‘Champagne in de studio want midden november word ik opnieuw papa!’, schreef Maarten Vancoillie vandaag bij onderstaande foto waarop hij poseert samen met Qmusic-collega Dorothee Dauwe.

?? in de studio want midden november word ik opnieuw papa! ??

A post shared by Maarten Vancoillie (@maartn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Broertje of zusje voor Leon

Ook bij zijn eerste kindje onthulde de 29-jarige radiopresentator het blijde nieuws op de radio. Zoontje Leon werd geboren in januari vorig jaar en is intussen 16 maanden oud.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vancoillie begon zijn radiocarrière bij Urgent.fm en ging in 2009 aan de slag als redacteur bij Radio 2. Datzelfde jaar maakte hij de overstap naar de commerciële radiozenders Qmusic en JOE fm.

Sinds 2012 vormt Vancoillie op Qmusic een vast duo met Dorothee Dauwe. In 2015 namen ze als ‘Dauwe & Vancoillie’ het ochtendblok op zich. Een jaar later verhuisde hun radioprogramma van de ochtend naar de avondspits (van 16 tot 19 uur) en werd het omgedoopt tot ‘Maarten & Dorothee’.

Nog meer babynieuws: