Home celebs Qmusic-dj Maarten Vancoillie is voor de tweede keer papa geworden

Qmusic-dj Maarten Vancoillie is voor de tweede keer papa geworden

Zijn zoontje Leon mag zich vanaf vandaag dus officieel grote broer noemen!

Maarten Vancoillie had vandaag vrolijk nieuws voor de luisteraars van Qmusic. De radiopresentator is namelijk vader geworden van zijn tweede kindje. Zijn zoontje Leon mag zich vanaf vandaag dus officieel grote broer noemen!

In mei heeft Maarten Vancoillie bekendgemaakt dat zijn vriendin Kristien voor de tweede keer in verwachting was. Dit deed hij in zijn radioprogramma, maar niet veel later kondigde hij het nieuws ook op Instagram aan. ‘Champagne in de studio want midden november word ik opnieuw papa’, klonk het toen.

Zusje voor Leon

Perfecte timing zo blijkt, want zijn lief is vandaag bevallen van hun tweede kindje. Ook nu koos hij ervoor om het nieuws te verkondigen op de radio. ‘We zijn zó gelukkig met de geboorte van Ella. Het is een fantastisch gevoel, voor de eerste keer je dochter in je armen houden. Leon staat te trappelen om zijn zusje te leren kennen’, aldus Maarten.

Naast Maarten zelf is ook zijn collega Dorothee Dauwe heel gelukkig met de geboorte van Ella. Zij mag zich namelijk meter noemen van het kleine meisje. ‘Ik smolt helemaal weg toen ik de eerste foto’s doorgestuurd kreeg van Maarten. Ik ben superblij voor hun mooie gezinnetje en ik ben enorm vereerd dat ik een klein deeltje mag uitmaken van het leven van de mooie Ella’.

View this post on Instagram

ella

A post shared by Maarten Vancoillie (@maartn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: