Home celebs Q-presentator Maarten Vancoillie poseert poedelnaakt na weddenschap met broers Coppens

Q-presentator Maarten Vancoillie poseert poedelnaakt na weddenschap met broers Coppens

Collega Dorothee Dauwe zorgde ervoor dat de foto nog een beetje zedelijk bleef. Damn you, Dorothee!

Maarten Vancoillie
© Pascal Baetens

QMusic-dj Maarten Vancoillie (29) zal twee keer nadenken voor hij nog eens om iets wedt. De radiostem moest naakt op de foto nadat hij een weddenschap met Staf en Mathias Coppens verloor. Het resultaat mag er wezen, al verpest Dorothee Dauwe de pret een klein beetje.

Koffietje?

Een paar weken geleden schudden Maarten Vancoillie en de gebroeders Coppens de hand op een gewaagde weddenschap. Vancoillie moest minstens 50% van de vragen van de ‘Het Lichaam van Coppens’-presentatoren over zijn eigen lichaam juist beantwoorden, anders zou hij datzelfde lichaam volledig naakt laten vastleggen op foto. Kan niet moeilijk zijn, toch? Te moeilijk, zo bleek.

De Q-presentator is wel een man van zijn woord, want afgelopen maandag ging hij in een ijskoud leegstaand psychiatrisch ziekenhuis in Bierbeek zonder kleren voor de lens staan. De lens was die van bekroond Belgisch naaktfotograaf Pascal Baetens. ‘Maarten had even de tijd nodig om op zijn effen te komen, maar hij heeft dat heel goed gedaan. Het is een mooie jongen met een verzorgd lichaam, hij heeft echt talent’, lachte die achteraf. 

Vooraleer fans van Vancoillie iets te excited worden: we krijgen niet te zien wat de radiopresentator in huis heeft. Collega Dorothee photobombt de fotoshoot weinig toevallig op exact het juiste moment. Damn you, Dorothee!

Lees ook: