Home celebs ZIEN: Priyanka Chopra viert bachelorette in Amsterdam met schoonzus en ‘GoT’-actrice Sophie...

ZIEN: Priyanka Chopra viert bachelorette in Amsterdam met schoonzus en ‘GoT’-actrice Sophie Turner

De 36-jarige actrice zou dit jaar nog haar jawoord geven aan de 10 jaar jongere Nick Jonas.

© PHOTO NEWS

Priyanka Chopra geniet momenteel met volle teugen van haar vrijgezellenweekend, en wel in Amsterdam! De 36-jarige actrice, die sinds deze zomer verloofd is met de 10 jaar jongere Nick Jonas, nodigde naast enkele vriendinnen ook schoonzus en ‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner uit om mee de bloemetjes buiten te zetten.

Grootsteden zoals Barcelona en Londen zijn wel vaker gegeerde locaties voor vrijgezellenfeestjes, maar Amsterdam mocht dit weekend het decor zijn van een wel héél exclusieve bachelorette party.

Niemand minder dan Priyanka Chopra koos de Nederlandse hoofdstad uit om haar laatste dagen als ongetrouwde vrouw te vieren.

#BacheloretteVibes in Amsterdam

Gisteren deelde de 36-jarige ‘Quantico’-actrice een zonovergoten portret vanop een bootje op de Amsterdamse grachten met de hashtag #BacheloretteVibes.

Chopra pronkt op de foto niet alleen met een gigantisch gouden horloge, maar ook met haar verlovingsring van Tiffany & Co. Het kleinood zou naar verluidt zo’n $ 200.000 (€ 175.000) hebben gekost.

Meer nog: Chopra’s verloofde Nick Jonas (26) zou vorige zomer de volledige vestiging van het iconische juwelenlabel in Londen hebben afgehuurd om in alle rust een ring uit te kiezen.

View this post on Instagram

#BacheloretteVibes

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Vandaag deelde de Indische ster opnieuw twee kiekjes van haar vrijgezellenweekend, waarvan een groepsfoto waar ook Sophie Turner (22), de verloofde van Nick Jonas’ broer Joe, op te zien is.

Via Instagram Stories onthulde Shrishti Behl, filmproducente en Chopra’s beste vriendin (uiterst links op onderstaande foto) dat de bende zichzelf na het boottochtje trakteerde op cocktails bij de Japanse karaokebar Duke of Tokyo, niet ver van het fotomuseum FOAM.

View this post on Instagram

Setting sail… #bachelorette #Squad

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Winter wedding in India

Het gaat snel voor Priyanka Chopra en Nick Jonas. De twee vormen sinds deze lente een koppel, verloofden zich in juli en vierden hun verloving een maand later tijdens een religieuze ceremonie in Mumbai.

Volgens geruchten zouden de twee elkaar in december eeuwige trouw beloven tijdens een groots feest in India.

Ook voor deze celebs luiden straks de huwelijksklokken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.