Home celebs Jane The Fiancée? Gina Rodriguez pronkt met knoert van diamant aan ringvinger

Jane The Fiancée? Gina Rodriguez pronkt met knoert van diamant aan ringvinger

Verloofd of niet, de 'Jane The Virgin'-actrice ziet er geweldig gelukkig uit.

Jane The Virgin
© Instagram @hereisgina

‘Jane The Virgin’-actrice Gina Rodriguez geniet momenteel van een vakantie in Mexico. Ze postte enkele prachtige foto’s van haar reisje op Instagram, en daarop valt iets op: ze toont wel heel ostentatief de diamant die ze aan haar ringvinger draagt. Horen wij daar wedding bells, of is het gewoon een Mexicaanse mariachi-band?

Verloofd of gewoon verliefd?

Gina Rodriguez viert vandaag haar 34ste verjaardag in Mexico met haar vriend Joe LoCicero, die ze in 2016 ontmoette op de set van ‘Jane The Virgin’. Het lijkt erop dat Gina voor haar verjaardag een knoert van een diamant kreeg van haar lief, want op haar pas geposte vakantiefoto’s draagt ze een ring die eerder niet te zien was. De vraag is nu of er ook een vraag bij die ring hoorde.

We durven denken van wel, want Gina toont de ring met trots door ‘m telkens op een strategische plek te houden. De actrice en haar vriend Joe zijn dan wel nog maar anderhalf jaar samen, in Hollywood-termen is dat meer dan lang genoeg voor een verloving. Zijn Gina en Joe het zoveelste Hollywood-koppel dat deze zomer een trouwfeest begint te plannen? Only time will tell!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.