Home celebs ZIEN: Brits koningshuis geeft 3 nieuwe foto’s van prins Louis vrij ter...

ZIEN: Brits koningshuis geeft 3 nieuwe foto’s van prins Louis vrij ter ere van zijn 1ste verjaardag

De überschattige kiekjes werden eerder deze maand gemaakt door Louis' moeder Kate Middleton.

© PHOTO NEWS

Terwijl iedereen ongeduldig aftelt naar de komst van Baby Sussex, zoals prins Harry‘s en Meghan Markles eerste kindje wordt genoemd, gaat er intussen een andere royal baby met de aandacht lopen: prins Louis. Het derde kindje van prins William en Kate Middleton viert vandaag zijn eerste verjaardag, en dat viert het Britse hof met drie nieuwe kiekjes van de kleine prins.

Gisterenavond laat verspreidde Kensington Palace drie nieuwe en überschattige foto’s van prins Louis te ere van zijn eerste verjaardag.

De kiekjes werden eerder deze maand gemaakt door Louis’ moeder Kate Middleton (37) in de tuin van Anmer Hall in Norfolk, waar het jonge gezin de paasvakantie doorbracht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De kleine prins lacht in alle drie de foto’s maar al te graag zijn twee onderste tandjes bloot, en draagt op bovenstaande foto een blauwe trui met een puppy op geborduurd. *smelt*

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De kleine prins zag het levenslicht op 23 april 2018 en werd amper enkele uren na zijn geboorte al door zijn ouders aan de wereld getoond op de trappen van het ziekenhuis.

Louis is het broertje van troonopvolger prins George (bijna 6) en prinses Charlotte (bijna 4).

Nog meer nieuws over het Britse hof: