Home celebs SMELT: prins Harry viert eerste Vaderdag met prachtig portret van zoon Archie

SMELT: prins Harry viert eerste Vaderdag met prachtig portret van zoon Archie

Hoe schattig is de kleine Archie?! 😍

prins Harry
© Getty Images

Belgische papa’s waren vorige week aan de beurt, maar in Groot-Brittannië wordt Vaderdag vandaag gevierd. Een bijzondere dag voor prins Harry (34), die 6 weken geleden voor het eerst vader werd. De ideale gelegenheid om een nieuw portret van zijn kersverse zoon Archie te delen, dacht de prins.

Zo’n zes weken geleden – op 6 mei, om precies te zijn – werden prins Harry (34) en Meghan Markle (37) voor het eerst ouders van een zoontje, dat ze Archie Harrison doopten. Vandaag is dan ook een speciale dag voor de roodharige prins, want in Groot-Brittannië worden papa’s in de bloemetjes gezet voor Vaderdag.

Het uitgelezen moment om een nieuw portret van Archie de wereld in te sturen, moet de trotse vader hebben gedacht. Zonet deelde de hertog van Sussex, zoals Harry officieel heet, een sepia portret op Instagram. Op dat beeld heeft hij Archie in z’n armen. De zes weken oude baby houdt zijn papa’s vinger stevig vast. *SMELT*

Ook Archies moeder, Meghan Markle, deelde onlangs een portret van haar kersverse zoon op Instagram. Kleine Archie was nog geen week oud toen de hertogin van Sussex haar eerste Moederdag mocht vieren.

Zij koos voor een foto van Archies voetjes, met op de achtergrond een veld vol vergeet-mij-nietjes, niet toevallig de lievelingsbloem van wijlen prinses Diana.

Nog meer nieuws uit koninklijke kringen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.