Home celebs Meghan en Harry delen nieuwe foto ter ere van Meghans eerste Moederdag

Meghan en Harry delen nieuwe foto ter ere van Meghans eerste Moederdag

Niet alleen in BV-land werden gisteren massaal foto’s gedeeld ter ere van Moederdag, ook Meghan Markle en prins Harry deden mee aan de hype en deelden een nieuwe foto van baby Archie op hun account.

Exact een week geleden mochten we eindelijk de kleine spruit van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle, oftewel baby Archie, verwelkomen. Meghan werd gisteren op Moederdag ongetwijfeld dubbel en dik in de watten gelegd. Ter ere van die dag en alle moeders wereldwijd deelden de hertog en hertogin van Sussex gisteren een nieuwe foto van hun kleine wonder op Instagram.

Maar veel meer dan een paar schattige kleine teentjes krijgen we helaas niet te zien. ‘We eren vandaag alle moeders’, staat er te lezen onder de foto. ‘De moeders van vroeger en van nu. De moeders die nog moeder moeten worden en zij die we verloren hebben, maar voor altijd in onze gedachten zijn.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: