Home celebs Pink opgenomen in het ziekenhuis

Pink opgenomen in het ziekenhuis

De zangeres is volledig uitgedroogd.

Photo News

Pink moest afgelopen week al verstek geven voor haar concert in Sydney wegens gezondheidsproblemen. Het gaat nog steeds niet beter met de zangeres, want ze werd nu opgenomen in het ziekenhuis.

Pink kreeg het voorbije weekend de Australische paparazzi over zich heen toen ze ‘genoot’ van een dagje op het strand met haar dochter terwijl ze een dag ervoor nog een concert cancelde in Sydney wegens gezondheidsproblemen. De zangeres pikte die kritiek niet en haalde op haar beurt uit naar de ‘parasietpaparazzi’ op haar Instagrampagina.

Ze beweerde haar vrije dag al een jaar op voorhand ingepland te hebben en bovendien kon ze niet echt genieten, want ze voelde zich nog steeds barslecht. Het was dus vooral platte rust geblazen op het strand, terwijl haar vrienden zich ontfermden over haar dochtertje.

Maagvirus

En blijkbaar gaat het van kwaad naar erger met de gezondheid van Pink, want de zangeres werd gisterennacht opgenomen in een ziekenhuis in Sydney. Ze was uitgedroogd en werd onmiddellijk behandeld. Diezelfde nacht nog mocht de zangeres het hospitaal verlaten, maar vandaag moest ze alweer terugkeren. De blondine kampt met een maagvirus en zal zeker nog tot morgen in het ziekenhuis moeten blijven om volledig te herstellen.

De show in Sydney van vanavond zal dus ook niet door kunnen gaan, maar het wordt net zoals het andere concert uitgesteld naar een andere datum. Gelukkig kan ze op veel begrip en steun rekenen van haar fans, die haar bemoedigende berichtjes op sociale media sturen zoals: ‘Rust maar goed uit, je gezondheid is belangrijker dan een concert’, ‘Veel beterschap, we houden van je!’ en ‘Neem alle tijd die je nodig hebt om te herstellen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.