Home celebs Olympisch zwemmer Pieter Timmers wordt voor de tweede keer papa

Olympisch zwemmer Pieter Timmers wordt voor de tweede keer papa

Hij maakte het goede nieuws bekend met een superschattige foto op Instagram.

Gregory Van Gansen/Photo News

Pieter Timmers (32) en zijn vrouw Elle De Leeuw (34) verwachten hun tweede kindje. Het koppel heeft samen al een dochtertje Jutta van drie jaar oud. De zwemmer maakte het nieuws vandaag bekend met een schattige foto op zijn Instagrampagina.

2020 is voor iedereen een speciaal jaar. Pieter Timmers kan er van meespreken. Hij kende een dieptepunt toen hij de moeilijke beslissing nam om te stoppen met zwemmen. Door de coronacrisis gingen de Olympische Spelen in Tokio, waar de atleet hard voor aan het trainen was, namelijk niet door waardoor zijn laatste kans om te schitteren in het water viel. In 2021 deelnemen aan de uitgestelde editie was voor de zwemmer geen optie, dus besloot hij de stekker eruit te trekken. Dit najaar zullen we hem dus een laatste keer aan het werk zien tijdens het International Swimming League in Boedapest. Maar nu is er gelukkig ook een hoogtepunt, want hij maakte zopas bekend dat zijn vrouw Elle en hij een tweede kindje verwachten. Het stelletje heeft al een dochtertje Jutta van drie jaar oud en zij wordt binnenkort dus grote zus.

Bolle babybuikje

Pieter verklapte het goede nieuws met een schattige foto van zijn dochter dat een lief kusje geeft op het bolle babybuikje van zijn vrouw. ‘Dat krijg je dan, als je ineens het hele jaar thuis was’, schreef hij er al lachend bij. Elle deelde op haar beurt dezelfde foto’s met het onderschrift: ‘Neen, het waren geen extra kilo’s (wat nochtans had gekund door de vele goestingskes).’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.