Home celebs Peter Van de Veire: ‘Kans dat Danira en ik elkaar na “Steracteur...

Peter Van de Veire: ‘Kans dat Danira en ik elkaar na “Steracteur Sterartiest” niet meer zien, is reëel’

Zit er een haar in de boter tussen de twee presentatoren?

Volgende week donderdag start op Eén het nieuwe seizoen van ‘Steracteur Sterartiest’. Presentatoren van dienst zijn Peter Van de Veire (46) en Danira Boukhriss Terkessidis (26). Hoewel de twee goed overeenkomen, zien ze elkaar niet als vrienden.

Vanaf volgende week donderdag zullen Peter Van de Veire en Danira Boukhriss in ‘Steracteur Sterartiest’ op Eén een nieuwe lichting acteurs begeleiden in hun transformatie van acteur naar artiest. Het is de eerste keer dat Peter en Danira samen aan een programma werken.

Van de Veire: ‘Ik kende Danira van haar noch pluim’

‘Ik kende Danira van haar noch pluim’, zegt de 46-jarige radiopresentator deze week in Dag Allemaal. ‘Ik had totaal geen idee van wat ik van haar moest verwachten.’ Intussen is het ijs volgens Danira gebroken. ‘Ik heb jou al in lingerie gezien, en jij mij ook. Dat scheelt’, grapt Peter in een dubbelinterview in Dag Allemaal.

Ik heb Danira al in lingerie gezien, en zij mij ook. Het ijs is gebroken.

Hoewel Peter zijn twintig jaar jongere collega omschrijft als ‘enthousiast, innemend en slim’, zien de twee elkaar toch niet als vrienden. ‘De kans dat Danira en ik elkaar na “Steracteur Sterartiest” niet meer gaan zien, is zeer reëel’, aldus Peter. ‘Ik heb gewoon geen tijd om vrienden te worden met iemand.’

Zie hoe blij we zijn omdat we STERACTEUR STERARTIEST mogen presenteren ????Showtime, soon @eenbe ?

A post shared by Danira Boukhriss Terkessidis ♡ (@danira__bt) on

En dat is voor Danira helemaal prima. ‘Wij kunnen toch perfect vrienden zijn op het werk zonder dat ik daarom iets moet gaan eten met Peter en zijn vrouw?’

De presentatrice zegt te weten dat ze haar collega kan bellen mocht ze over tien jaar met een professioneel probleem zitten. ‘Dat is toch ook een soort van vriendschap? Het is niet omdat we geen beste vrienden gaan worden dat we elkaar niet graag zien!

‘Steracteur Sterartiest’ is vanaf donderdag 2 november om 20u40 te zien op Eén. 

Bron: Dag Allemaal

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.