Home Lifestyle ‘Steracteur Sterartiest’ kiest voor verrassende maar geweldige jury

‘Steracteur Sterartiest’ kiest voor verrassende maar geweldige jury

Dat wordt lachen!

We weten nog niet welke BV’s zullen deelnemen aan ‘Steracteur Sterartiest’, maar dat verhindert ons er niet van nu al te voorspellen dat het lachen geblazen zal zijn. Peter Van de Veire, presentator van het programma, stelde vanmorgen op MNM de jury voor, en wij worden heel blij – of dankbaar? – van de keuze.

Kristel, Ingeborg en Gers

De jury van ‘Steracteur Sterartiest’ kwam vanmorgen samen met presentatrice Danira Boukhriss langs bij Peter en Julie op MNM. Met ex-K3’tje Kristel Verbeke, Hollandse hottie Gers Pardoel en de hyperpopulaire Ingeborg zit er bakken ervaring en muziekkennis in de jury.

De drie juryleden zullen vanaf dit najaar BV’s beoordelen die het van steracteur tot sterartiest willen maken. Het stemmende publiek zal het laatste woord hebben, maar Kristel, Gers en Ingeborg mogen wel telkens een kandidaat een vrijstelling geven. Die kan dan niet op de pijnbank terechtkomen en dus niet naar huis gestuurd worden. De BV die wint, steunt zo een zelfgekozen goed doel.

DIT IS DE JURY VAN STERACTEUR STERARTIEST! #GrotePet

A post shared by MNM (@mnmbe) on

Tien jaar nadat Stan Van Samang de eerste editie van ‘Steracteur Sterartiest’ won, besloot de VRT de succesformule terug te brengen. Het programma zal vanaf donderdag 2 november te zien zijn op Eén en wordt gepresenteerd door Peter Van de Veire en Danira Boukhriss. We zijn benieuwd welke BV’s ze gestrikt hebben!

Meer televisie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.