Home celebs ‘You’-acteur Penn Badgley poseert voor het eerst met zijn pasgeboren zoontje

‘You’-acteur Penn Badgley poseert voor het eerst met zijn pasgeboren zoontje

De eerste foto van baby Badgley is er!👶

penn badgley
© Getty

‘You’-acteur Penn Badgley is onlangs voor de eerste keer papa geworden. Zijn vrouw Domino Kirke liet eind september weten dat ze ergens in de zomer bevallen is. Het koppel heeft dus al enkele weken kunnen genieten van hun nieuwe gezinssituatie, maar nu poseert Penn Badgley voor de eerste keer met zijn pasgeboren zoontje.

Eind september deelde Domino Kirke via Instagram dat ze 40 dagen eerder bevallen was. Voor Domino en Penn is het hun eerste kindje samen, maar de vrouw van de ‘You’-acteur heeft ook al een zoontje van tien uit een vorige relatie.

Het koppel heeft dus al enige tijd gehad om te genieten van deze nieuwe fase in hun leven en ze hielden baby Badgley de afgelopen weken dan ook goed verborgen. Toch maakt het kleintje nu officieel zijn debuut op sociale media. Zo deelde Domino namelijk een foto van Penn Badgley samen met zijn pasgeboren zoontje. Cute!

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Penn Badgley zelf heeft tot op vandaag nog niets gepost over de geboorte van zijn zoon, maar ook in het verleden was het vooral zijn vrouw die nieuws van hun privéleven deelde op haar sociale media. Zo kondigde ze in september aan dat ze bevallen was, maar in februari kondigde ze ook al haar zwangerschap aan op Instagram.

Lees ook: