Home celebs OOPS: onthulde Karlie Kloss per ongeluk het geheime Instagramaccount van prinses Beatrice?

OOPS: onthulde Karlie Kloss per ongeluk het geheime Instagramaccount van prinses Beatrice?

De twee zijn al jaren beste vriendinnen en gaan ook geregeld samen op pad.

Terwijl topmodel Karlie Kloss (25) eerder deze week volop haar verloving op Instagram vierde, onthulde ze mogelijks ook het geheime account van haar beste vriendin prinses Beatrice… Oops!

Amerikaans topmodel Karlie Kloss had eerder deze week groot nieuws! De 25-jarige schone liet via een schattige foto op Instagram namelijk weten dat ze zich verloofd had met haar vriend Joshua Kushner. De 33-jarige zakenman zou tijdens een tripje naar New York op één knie gegaan zijn waarop Kloss dus volmondig ja had geantwoord. En net zoals elke vrouw kan je dan natuurlijk niet wachten om dat heuglijke nieuws met je beste vriendinnen te delen. Dat deed dus ook Karlie en die reacties deelde ze met haar volgers via een reeks Instagramstories.

Eerst zien we de reacties van haar zussen Kimby en Kristine aan de hand van screenshots die ze van hun FaceTime-gesprek nam. Daarna volgden ook haar oma en niemand minder dan de Britse prinses Beatrice. De twee zijn dan ook al jaren beste vriendinnen en gaan geregeld samen op pad. Zo trokken ze in april nog naar Jordanië voor een welverdiende vakantie.

my wedding date ?

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reactie van prinses Beatrice was mogelijks zelfs de liefste van allemaal. Toen Karlie haar joekel van een verlovingsring toonde, viel de mond van de Britse prinses letterlijk open van verbazing. Dat momentje deelde het topmodel dus met haar volgers, maar die merkten een heel interessant detail op. Karlie tagde de prinses met @beayork, wat wel eens haar privéaccount zou kunnen zijn. Het profiel heeft momenteel maar 652 volgers. Een select groepje dus waartoe volgens het Amerikaanse tijdschrift People haar moeder Sarah Ferguson, maar ook prins Harry’s ex-vriendin Chelsy Davy en model Cara Delevigne behoren.

Het Instagramaccount mag dan wel op privé staan, toch overtreedt de Britse prinses daarmee niet echt de koninklijke regels.  Royals met formele werkrollen, zoals prins William en Kate Middleton alsook prins Harry en Meghan Markle mogen dat niet. Zij gebruiken de officiële Instagramaccounts zoals die van Kensington Palace.

Lees ook: