Home Lifestyle Body OMG: Tom Boonen laat gigantische tattoo zetten

OMG: Tom Boonen laat gigantische tattoo zetten

Ja hallokes!

Photo News

Tom Boonen ruilde zijn koersfiets in voor een snelle racewagen. Bij dat stoerdere imago hoort natuurlijk ook een ruige look. De ex-wielerkampioen liet een nieuwe tatoeage zetten, en die is – op zijn zachtst gezegd – gigantisch.

Het is niet de eerste keer dat Tom onder de naald gaat. Hij heeft al een aantal tattoos, onder andere op zijn armen en op zijn borst. Maar zijn laatste nieuwe aanwinst is van een heel ander kaliber. We overdrijven niet als we zeggen dat de tatoeage bijna op ware grootte is getekend. Allez, toch gedeeltelijk dan.

Volledige rug

Tom koos voor een hertenkop. Geen relatief kleintje zoals bij Mathias Vergels op zijn bovenarm, nee. Bij de atleet neemt het dier zijn volledige rug in beslag. De symboliek erachter is wel mooi: ‘Ge gaat hert of ge gaat niet’ is de Kempische slogan van Tom. Nu staat dat ‘hert’ letterlijk op zijn lijf.

Van Echelpoel

Het is de bekende tatoeëerder en zanger Tijs Vanneste, beter bekend als Jef Van Echelpoel, die het kunstwerkje zette bij Tom. De twee zijn goede vrienden en Tijs plaatste ook al Toms andere tatoeages. Hij is trots op zijn werk. ‘Zijn rug is volledig volgeknald’, vertelt Tijs aan Studio Brussel. ‘Het wordt heel graaf.’

Extreem

Je hoort het: het wórdt graaf. De tattoo is namelijk nog niet helemaal af. Het moet een volledige 3D-tekening worden. ‘Tom is heel extreem hoor’, zegt Tijs tegen Studio Brussel. ‘Normaal doen we zo’n tekening in sessies van drie uur, maar hij wilde onmiddellijk 5 à 6 uur doorgaan. Na de laatste keer was hij volledig in shock. Hij stond te trillen op zijn poten.’

Wat denken jullie: Tommeke Tommeke, wat doe je nu toch? Of vind je zijn nieuwste aanwinst net heel geslaagd?

BAM, In 1 sessie.. (nog 1 sessie nodig om de puntjes op de 'i' te zetten) ..Emiel Ratelband zou zeggen "TSJAKKAAAA" 🙂

Posted by Tijs Vanneste on Wednesday, September 27, 2017

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.