Home celebs OH NO: acteurskoppel Naomi Watts en Liev Schreiber na 11 jaar uit...

OH NO: acteurskoppel Naomi Watts en Liev Schreiber na 11 jaar uit elkaar

Ze hebben twee zoontjes van 7 en 9

PHOTO NEWS
Triest nieuws: na Brangelina is er opnieuw een celebritykoppel uit elkaar waarvan wij dachten dat het samen zou blijven tot de dood. Naomi Watts (47) en Liev Schreiber (48) gaan na elf jaar elk hun eigen weg. 
Het acteurskoppel maakte het einde van hun relatie zelf bekend aan de pers via onderstaand statement: 
 
'In de afgelopen maanden zijn we tot de conclusie dat het voor ons als gezin het beste is om uit elkaar te gaan als koppel. Met veel liefde, respect en vriendschap in ons hart kijken we ernaar uit om samen onze kinderen op te voeden en deze nieuwe fase in onze relatie te ontdekken.'
 

Liefde op het eerste gezicht

Watts was van 2002 tot 2004 samen met wijlen Heath Ledger die elf jaar jonger was. In de lente van 2005 ontmoette ze Schreiber tijdens het befaamde Met Gala in New York. ‘We waren beiden single en hadden elkaar meteen gespot’, vertelde de Australische actrice in 2010 aan Marie Claire. ‘Ik weet niet of er zoiets bestaat als liefde op het eerste gezicht, maar er was een grote aantrekkingskracht tussen ons.’
 
Ik weet niet of er zoiets bestaat als liefde op het eerste gezicht, maar er was een grote aantrekkingskracht tussen ons.
Na nummers te hebben uitgewisseld, belden en mailden ze wekenlang ‘tot ik een excuus verzon om naar New York te komen en de rest is geschiedenis’, aldus Watts. Hoe hun eerste date eruit zag? Ze kochten cupcakes bij Magnolia Bakery en aten ze op een bankje in het park op. Net als in de film.

Naomi Watts


In juli 2007 verwelkomde het koppel hun eerste zoontje Alexander ‘Sasha’ Pete, een jaar later volgde Samuel ‘Sammy’ Kai. In een interview in 2010 zei Watts graag een derde kind te willen ‘maar alleen als ik de garantie zou krijgen dat het een meisje is’.
 

Nooit getrouwd

Schreiber en Watts waren elf jaar samen, maar zijn nooit getrouwd. ‘We hebben geen certificaat en dat is oké’, zei ze daarover in Easy Living Magazine in 2012. ‘Misschien worden we op een dag wakker en zeggen we ‘Hey, laten we trouwen’, maar misschien ook niet.’ Het mocht helaas niet zijn. 

 

My tribe #family xxx

Een foto die is geplaatst door Naomi Watts (@naomiwatts) op

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.